Incearca gratuit


1. TRATAMENT MICRODERMABRAZIUNE CU DERMOCELL (45’)

Se incepe cu demachiere, aplicare tonic si dezinfectare ten, urmand sa se aplice tratamentul de microdermabraziune cu capete sterile (15 minute) pe zonele fatei, gatului si decolteului.

La pasul secund se excecuta un masaj transcutanat facial cu Dermocell (5 minute) care indeparteaza cicatricile superficiale, curata în profunzime tenul si previne aparitia prematura a  ridurilor.

La pasul al treilea se aplica o masca faciala pentru inchiderea porilor, la alegere dintre masca cu extracte de plante hidratanta si calmanta (MASQUEAUX HERBES), masca cu actiune tripla – hidratare, lifting si regenerare (MAXIMUM EFFETS) si masca regeneranta cu elemente biologice (SUPER COMPLEXE REPARATEUR).

Tratamentul facial se incheie cu aplicarea cremei hidratante si a cremei de final cu factor de protectie solara 50.

Microdermabraziunea are rezultate excelente in tratamentul acneei si tenurilor mature, regenerand tesuturile si celulele, accelerand productia de colagen si elastina. Indeparteaza punctele negre, curatand si inchizand porii dilatati si realizeaza atenuarea instanta a ridurilor.

Microdermabraziunea nu se recomanda in  cazul acneelor active, eczemelor, dermatitelor sau leziunilor vasculare.


2. TRATAMENT ULTRASUNETE (45’)

Tratamentul incepe prin demachiere, tonifiere si analiza problemelor tenului cu lupa. Se executa un masaj facial scurt (10 min) cu crema cu CRÈME RETINOL A (vara) sau cu crema hranitoare cu vitamine – BIO ACTION (iarna) sub jet de aburi.

Apoi se aplica masca cu actiune tripla: hidratare, lifting si regenerare (MAXIMUM EFFETS MASQUE) sau masca cu ciocolata (CHOCOLATE VISAGE).

Urmatorul pas este destinat efecturarii tratamentului pentru contur ochi si a tratamentului pentru fata, gat si decolteu cu ultrasunete (20 minute) cu seruri active.

Finalizarea tratamentului se face prin aplicarea serului pentru ochi si a cremei de zi dermatocosmetice.

Ultrasunetele realizeaza o exfoliere neagresiva si permit patrunderea in adancime a cremelor hidratante, iar caldura creata in interiorul pielii stimuleaza producerea de colagen, acest lucru ducand la o reducere a liniilor fine si a ridurilor.


3. TRATAMENT ANTIAGE cu dermocell (30’)

Tratamentul incepe cu o demachiere, aplicare de tonic si analiza problemelor tenului cu lupa. Apoi se trateaza tenul cu DermoLed pentru a multiplica productia de colagen. Se efectueaza un masaj facial cu Maximum Effetts Serum si se aplica crema de final Maximum Effetts Cream.

DermoLed se bazeaza pe cromoterapie si lumina rece cu stabilitate, emisa in fascicul restrans, cu grad ridicat de puritate a culorii si fara temperatura ridicata. Lumina emisa de DermoLed-uri interactioneaza direct cu celulele pentru a produce mai mult colagen si fibre de elastina, pielea redevenind elastica, tonifiata, matasoasa si intinerita.

Recomandat pentru toate tipurile de ten.