Incearca gratuit

Radiofrecventa triporala

Radiofrecventa tripolara la Eva Salon

Eva Salon foloseste Radiofrecventa tripolara una dintre cele mai noi terapii corporale folosite cu succes in lupta impotriva celulitei, vergeturilor si a lipsei tonusului cutanat.

Terapia cu radiofrecventa este complet sigura, non-invaziva si non-agresiva pentru corp, fiind o alternativa la operațiile estetice recomandate de medicii specialisti.

Cum functioneaza Radiofrecventa tripolara

 • Radiofrecventa are la baza aplicarea undelor electromagnetice (radio) ce actioneaza asupra tesutului adipos din profunzime, fara a afecta in vreun fel epiderma. Aceste unde produc incalzirea straturilor de grasime, actionand asupra depozitelor de grasime din interior, care sunt de altfel si cel mai greu de eliminat si la care de exemplu, cremele anticelulitice nu ajung. Ceea ce este spectaculos in tratamentul cu radiofrecventa, este tonifierea conferita, care se poate observa inca de la prima sedinta.
 • Radiofrecventa contureaza si redefineste liniile siluetei, tonifica instantaneu, netezeste si “ridica” fara a leza tesuturile.
 • Celulita va disparea, iar aspectul de piele lasata va fi complet eliminat.Radiofrecventa actioneaza asemeni unui corset care strange tesuturile musculare si grase. Vorbim de o contractie, gratie careia se remodeleaza straturile de grasime din profunzime.Toate aceste beneficii apar deoarece radiofrecventa produce contractia fibrelor de colagen, stimuland formarea de fibre noi, elastice. Colagenul astfel stimulat migreaza spre suprafata, spre epiderm, obtinandu-se un efect imediat de fermitate si elasticitate a pielii. Epiderma capata un aspect sanatos, tonifiat, perfect intins si intinerit.

Efectele tratamentului

 •  reducerea aspectului de coaja de portocala si refacerea conturului corporal;
 • reducerea grasimii localizate, eliminarea toxinelor si lichidelor;
 •  tonifiere profunda, indiferent de varsta;
 • stimularea productiei de colagen pentru o piele ferma si neteda;
 • reducerea vergeturilor si prevenirea apariției acestora;
 • imbunatatirea metabolismului celular prin activarea circulatiei pe zona tratata, aport de nutrienti si oxigen, vasodilatatie;
 • imbunatatirea vizibila a aspectul pielii chiar de la prima sedinta.
  Fiind un tratament extrem de eficient asupra tesutului adipos din profunzime, radiofrecventa este recomandata pentru tratarea oricarui tip de celulita, cu rezultate foarte bune chiar si la celulita de stadiu 3-4. Se foloseste in special pentru un abdomen amplu, coapse, fese, solduri, brate, gambe, spate.

Contraindicatii

persoane cu probleme cardiace grave, fragilitate capilara, vase de sange sparte, persoane care au tije metalice, femei insarcinate, personae care sufera de spasmofilie, epilepsie, cancer, boli genetice.

Nu efectueaza in perioada menstruatiei. 

Oferte tratamente


Oferte speciale tratamente corporale