Incearca gratuit

Cavitatie- liposuctie virtuala

Cavitatia la Eva Salon este cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii localizate, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale traditionale.Tratamentul corporal prin Cavitatie se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa care, datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de vapori si gaz (bule cavitationale) si implozii succesive, rupand in acest fel membranele celulelor adipoase, fara a afecta alte structuri adiacente. Celula adipoasa se lichefiaza, se dezintegreaza si tot continutul eliberat prin spargerea ei (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa, drenat prin sistemul limfatic si eliminat prin caile renale.

Efecte:

 • dezintegrarea tesutului adipos si distrugerea permanenta a celulelor grase astfel obtinanduse reducerea stratului adipos;
  •  pe langa reducerea masiva a stratului adipos se obtine si o conturare a corpului;
  •   elimina noduli celulitici si astfel reduce aspectul de „coaja de portocala”;
  •   oxigenarea si revascularizarea tesutului subcutanat,
  •   reactivarea microcirculatiei periferice si a drenajului lichidelor stagnante,
  •   ajuta la obtinerea tonusului si elasticitatii pielii.

Cui se adreseaza:

 • Tuturor persoanelor cu probleme estetice precum depozite de grasime moale localizata si acumulata de mult timp, care produc o disproportie corporala, celulita de grad mediu si avansat, tratamentul avand un puternic efect asupra nodulilor celulitici fibrosi care s-au format in ani de zile. Pielea trebuie sa fie inca elastica si ferma.

Ce contine o sedinta:

 • Tratamentul este localizat, lucrandu-se pe zonele cu probleme: 30 minute Cavitatie efectiva, Datorita faptului ca in rinichi si in ficat se vor descarca atatea grasimi si colesterol cat se strang dupa o masa copioasa in ultima faza a tratamentului este obligatoriu sa se efectueze drenajul limfatic cu Dermocell.

Ce se simte in timpul sedintei de Cavitatie?In timpul tratamentului se poate percepe un sunet mai mult sau mai putin intens in functie de sensibilitatea auditiva individuala. In orice caz, acest fenomen apare in primele sedinte, apoi acesta se diminueaza. Tratamentul este placut si relaxant.Ce trebuie sa fac inainte si dupa sedinta de Cavitatie?Persoanelor care vor urma tratamentul cu cavitatie li se recomanda o alimentatie sanatoasa si riguros controlata (pentru a nu incarca si mai mult rinichii si ficatul), impreuna cu un consum marit de apa (2 litri de apa zilnic sau ceaiuri neindulcite), timp de cateva zile, inainte si dupa tratament. De asemenea, se recomanda ca in zilele in care se efectueaza aceasta procedura sa se faca si sport, sau sa se desfasoare macar activitati fizice usoare, de exemplu, mersul pe jos timp de 30 de minute sau urcatul scarilor ar trebui sa fie o prioritate in aceste zile. Toate acestea pentru a se obtine un maxim de rezultate!

Contraindicatii

 • persoane cu grave disfunctii renale, persoane cu grave disfunctii hepatice, boli cardiace, boli ale pielii, spasmofilie, epilepsie, stimulator cardiac, implant metalic, tumori maligne, convalescenta dupa o operatie, hernie, tensiune arteriala anormala, varice pe zonele de tratament, sarcina, alaptare, la menstruatie, pietre la rinichi, chisturi ovariene sau fibroame, la mai putin de 1/2 ora de la servirea mesei

Nu efectueaza in perioada menstruatiei. 

Recomandat impotriva celulitei!

Rezultatele tratamentelor difera in functie de sexul, elasticitatea pielii, organismul fiecarei persoane in parte. Tratamentele dau rezultate doar in cazul in care se tine cont si de o dieta corespunzatoare la care se adauga miscarea zilnica.

Oferte tratamente


Oferte speciale tratamente corporale