Incearca gratuit

Motivele pentru care din ce in ce mai multe persoane apeleaza la epilare definitiva pentru a scapa de parul nedorit de pe fata si corp sunt numeroase. Fie ca te-ai saturat de firele crescute sub piele dupa epilarea cu ceara, fie nu esti multumit de rapiditatea cu care parul creste dupa epilarea cu lama de ras sau cu cremele depilatoare, ne bucuram ca te intereseaza sa afli despre epilarea definitiva si avantajele acesteia. Iata, asadar, cum arata topul celor mai mari beneficii ale epilarii definitive:

1.Epilarea definitiva iti ocupa mai putin timp

Desi la prima vedere lama de ras ar parea mult mai confortabila si rapida, frecventa cu care trebuie repetat procesul de epilare creste exponential timpul dedicat acestei activitati. In cazul in care optezi pentru epilare definitiva, 6 sedinte de tratament sunt de ajuns pentru a reduce permanent pilozitatea cu 70% pana la 90%.

2. Dupa epilarea definitiva, sunt 90% mai putine sanse de a avea fire crescute sub piele

Intrucat parul creste cu pana la 90% mai putin dupa 6 sedinte de epilare definitiva, la fel de dramatic scad si sansele de a avea fire crescute sub piele.

3. Mai putine cicatrici, iritatii si pete

Ca rezultat al epilarii clasice cu ceara sau cu lama de ras, multe persoane prezinta mancarimi si iritatii ale pielii. La persoanele cu pielea mai sensibila pot aparea si alte complicatii precum decolorari ale pielii pe anumite zone sau cicatrici care se vindeca foarte greu. De indata ce tratamentul de epilare definitiva incepe, atat cicatricile cat si petele incep sa dispara, lasand pielea fina, sanatoasa si fara par. Pentru suprafete ale corpului decolorate se pot, de asemenea, utiliza anumite crème pentru luminozitate.

Concluzia:

Beneficiile epilarii definitive sunt, pe cat de variate, pe atat de personale pentru oricine decide sa aleaga epilarea definitiva ca metoda de a scapa de parul nedorit de pe fata sau de pe corp;
Desi, la prima vedere, metodele de epilare clasica par fie mai ieftine, fie mai avantajoase in privinta timpului alocat, epilarea definitiva este cea mai avantajoasa solutie de persoectiva. Pe termen lung, nicio tehnica de epilare clasica nu poate contracara avantajele epilarii definitive!