Incearca gratuit

Mezoterapie virtuala faciala

Mezoterapia virtuala la Eva Salon

Mezoterapia la Eva Salon presupune o combinatie de electroporatie( curent alternativ) cu ultrasunete 1MHz. Mezoterapia virtuala actioneaza prin marirea porii de pana la 400 de ori, crescand foarte mult permeabilitatea epidermei. Aceasta impinge ingredientele active pana in straturile profunde ale pielii, astfel, 95% din ingredintele active aplicate ajung in profunzime. Ca termen de comparatie, daca aplicati acasa o crema, inainte de culcare, doar 5% din ingredientele active vor ajunge in profunzime.

Efectele tratamentului de mezoterapie virtuala

  • reducerea ridurilor
  • hidratarea profunda a tenului
  • luminozitatea tenului
  • regenerare celulara

Descrierea tratamentului

Tratamentul de mezoterapie virtuala presupune demachirea tenului, aplicarea fiolei in functie de nevoile tenului si efectuarea de miscari usoare cu aplicatorul aparatului pentru a introduce substanta activa in profunzimea pielii.

Frecventa

Tratamentul de mezoterapie virtuala se efectueaza 1 sedinta la un interval de 2 saptamani.

Contraindicatii

persoane cu probleme cardiace grave, fragilitate capilara, vase de sange sparte, persoane care au tije metalice, femei insarcinate, personae care sufera de spasmofilie, epilepsie, cancer, boli genetice.

Nu efectueaza in perioada menstruatiei. 

Rezultatele tratamentelor difera in functie de sexul, elasticitatea pielii, organismul fiecarei persoane in parte. Tratamentele dau rezultate doar in cazul in care se tine cont si de o dieta corespunzatoare la care se adauga miscarea zilnica.

Oferte tratamente


Oferte speciale tratamente corporale