Incearca gratuit

Endermologie cu Dermocell (30')

Endermologie cu Dermocell la Eva Salon

Eva Salon Unirii va asteapta intr-un spatiu special amenajat pentru acest tratament, doatat cu doua aparate Dermocell. Clienta nu trebuie sa achite costul suplimentar ar costumului iar terapeutele au  experienta in operarea in conditii de eficienta si  siguranta a aparatului Dermocell.

Efectele tratamentului cu Dermocell

  • trateaza toate stadiile celulitei, inclusiv gradul III si IV de celulita edematoasa;
  • imbunatateste vascularizarea tesutului si, in concluzie, se reduc vergeturile albe;
  • reduce senzatia de picioare grele datorita drenajului limfatic;
  • recontureaza corpul si reduce volumul prin eliminarea grasimilor si toxinelor;
  • poate fi folosita ca o solutie anti-stres datorita efectelor de decontractare si relaxare a musculaturii;
  • la nivel abdominal favorizeaza tranzitul digestiv si previne constipatia;

Descrierea tratamentului

Secretul din spatele tratamentului de endermologie este tehnologia revolutionara a aparatului Dermocell. Acesta face parte din gama de echipamente profesionale de estetica ce se angajeaza sa raspunda cu eficienta urmatoarelor probleme: tratarea eficienta a celulitei chiar si in stadiile ei avansate. Dermocell-ul foloseste metoda non-invaziva si non-agresiva a aspiratiei continue pentru un efect rapid si de lunga durata, impiedicand ulterior re-formarea aspectului de „coaja de portocala”.

Frecventa

Practica a demonstrat ca rezultatele optime se obtin cu 2-3 tratamente pe saptamana. Sunt necesare 15-20 sedinte, dar primele rezultate obiective incep sa se vada dupa 5-8 sedinte. Dupa obtinerea rezultatului dorit, sunt necesare tratamente de intretinere, unul la 7-10 zile.

Contraindicatii

hipertensiune, boli ale pielii, alergii, boli infectioase progresive, diabet, cancer, hernie, vene varicoase (se aplica tratamentul in jurul acestora, niciodata direct pe ele), flebita, tromboza, sarcina, medicamente anticoagulante, pseudoatrofie (injectii cu cortizon), proteze metalice.

Nu se face procedura de Dermocell in perioada menstruatiei. 

 

Trateaza celulita fara a lasa vanatai

Secretul din spatele eficientei acestui tratament cu Dermocell este capatul de tratament cu role mobile care actioneaza linear si perpendicular pe zona tratata. Presiunea negativa astfel exercitata genereaza o accelerare a circulatiei sangvine si limfatice cu pana la 200%. Spre deosebire de clasicele metode de vacuum , tratamentul cu Dermocell este o terapie pentru tratarea celulitei non-agresiva pentru corp. Pe parcursul masajului transcutanat cu Dermocell  nu vor aparea echimoze (vanatai) pe zona tratata.

Rezultatele tratamentelor difera in functie de sexul, elasticitatea pielii, organismul fiecarei persoane in parte. Tratamentele dau rezultate doar in cazul in care se tine cont si de o dieta corespunzatoare la care se adauga miscarea zilnica.

Oferte dermocel


Oferte speciale tratamente corporale